Български English

Продължава строителството на „Търговски комплекс” в ж.к. „Родина”. „Интис” ООД продължава работа по модерен търговски комплекс, намиращ се на ул. „Чипровци”. Комплексът ще бъде на един етаж и с осигурен паркинг. Конструкцията е стоманобетонова с плосък покрив. 

„Интис” ООД започна строителстовото на нова жилищна сграда с обществено обслужващ партер, намираща се на ул. „П.Берон” 5. Възложител е „СИТИ ИНВЕСТ Р” ООД. Сградата ще бъде на шест етажа с подземни паркоместа.

След спечелена тръжна процедура по ЗОП „Интис” ООД в обединение с „Булстрой Груп” ООД започна строителството на обект: Обществен паркинг в съществуващи подземни нива от Театрален комплекс“, гр. Русе. с възложител Община Русе. Общественият паркинг е на кота 0 спрямо подземните нива на сградата и с двупосочна рампа към тях. Той ще разшири зоната за кратковремен престой на коли в центъра на града. Използването на изградените подземни нива ще се осъществи с пешеходни входове и евакуационни изходи от подземните нива чрез оформяне на надстройка над стълбища и асансьори (над кота0,00), за да се обезпечи самостоятелно функциониране на един от асансьорите, а изходите ще се оформят с подходяща настилка за осигуряване на достъпна среда. Комуникационните възли ще се изпълнят с временно покритие от топлоизолирани сандвич панели и ограждащо остъкляване с алуминиева дограма. Ще бъде монтирано видеонаблюдение и паркинг система, отговарящи на всички норамтивни и европейски изисквания. Срокът за изпълнение на поръчката е 90 календарни дни.

Контакти

Можете да се свържете с нас чрез посочената по-долу информация.

ЗА ВРЪЗКА С НАС

Интис ООД - гр. Русе

Адрес: ул. "Цар Асен" 31, вх. 3, ет. 1
Телефон: + 359 82 82 60 18
Телефон: +359 82 82 60 19
Факс: +359 82 82 60 21
Ел.поща: intisbg@gmail.com
Уеб сайт: www.intis.bg

ОНЛАЙН ЗАПИТВАНЕ

Вашето име(*)
Задължително поле.

Ел.поща(*)
Задължително поле.

Съобщение(*)
Задължително поле.

Моля въведете цифрите(*)
Моля въведете цифрите
  ОбновиЗадължително поле.

КАК ДА НИ НАМЕРИТЕ